Νέο μέλος στην οικογένεια Τσαλικιάν

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 14:23
Νέο μέλος στην οικογένεια Τσαλικιάν
Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 συντάραξε το πανελλήνιο. Ήταν η νύχτα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Τζίνας Τσαλικιάν, μητέρας του αδικοχαμένου 15χρονου μαθητή.

Ο 15χρονος Αλέξης έπεσε νεκρός περί τις 21.00 στα Εξάρχεια από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Από τότε η κα Τσαλικιάν ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή στάθηκε ο κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη.

Η κα Τσαλικιάν και ο κ. Κωνσταντίνου ανέπτυξαν μια σχέση η οποία σιγά σιγά μετατράπηκε σε ερωτικό δεσμό, τον οποίο κατάφεραν τόσα χρόνια να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση αυτή ολοκληρώθηκε πριν από πέντε ημέρες, όταν η κα Τσαλικιάν έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον καθηγητή. Τη σχέση της με τον κ. Κωνσταντίνου γνώριζαν μόνο μερικοί φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν.

Η μητέρα του Αλέξη κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και παράλληλα με την ανατροφή του μωρού της ετοιμάζεται να συγγράψει και το βιβλίο της, το οποίο θα περιέχει λεπτομέρειες για τη ζωή του 15χρονου αλλά και τη μοιραία εκείνη νύχτα, όταν τον έχασε για πάντα…

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 16:33