Νέο μήνυμα - έκκληση από την οικογένεια του 13χρονου Αντώνη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 22:48
Νέο μήνυμα - έκκληση από την οικογένεια του 13χρονου Αντώνη
Με νέο μήνυμα - έκκληση προς τη zougla.gr, o πατέρας του 13χρονου καρδιοπαθή Αντώνη ζητεί τη βοήθεια όλων μας προκειμένου ως το τέλος του χρόνου ο Αντώνης να μεταβεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση με λέιζερ.

Ο μικρός ονομάζεται Αντώνης-Μιχαήλ Γουλιδάκης και ο αριθμός λογαριασμού που διατηρεί στην Εθνική Τράπεζα είναι: 461/719413-73.

Παρατίθεται η επιστολή που είχε στείλει ο Αντώνης στη zougla.gr το περασμένο καλοκαίρι:

«Είμαι ένα μικρός 13 ετών. Από τότε που γεννήθηκα έχω πρόβλημα με την καρδιά μου. Οι γονείς μου κάνουν ότι μπορούν όπως και τώρα που πρέπει να με πάνε στο Βερολίνο για να κάνω λέιζερ. Το ποσό που χρειάζονται είναι περίπου 12.000 ευρώ.

Κανένας όμως δεν βοηθάει. Αν μπορείτε κάντε μια μικρή ανακοίνωση για μένα. Δεν θα ζήσω και το ξέρω για να μπορέσω να γίνω σεφ, αλλά θέλω να κάνω κάποια πράγματα εφόσον πάνε όλα καλά και γυρίσω. Θέλω να κάνω επιτέλους γυμναστική μετά από 13 χρόνια με τους συμμαθητές μου. Ευχαριστώ, ο μικρός Αντώνης».

Ο πατέρας του, Γιάννης, σε νέο του ηλεκτρονικό μήνυμα προς τη zougla.gr, ευχαριστεί όλους εσάς που ανταποκριθήκατε και τονίζει πόσο σημαντική είναι η βοήθεια όλων, καθώς ο Αντώνης μεταβαίνει στο τέλος του χρόνου στη γερμανική πρωτεύουσα για την επέμβαση.

Διαβάστε επίσης SOS: Έκκληση βοήθειας από 13χρονο καρδιοπαθή, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012, 12:22

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 22:48