Νέο στοιχείο για τη σχέση της 44χρονης Ειρήνης με τον γιατρό

Νέο στοιχείο για τη σχέση της 44χρονης Ειρήνης με τον γιατρό
Ένα νέο στοιχείο για τη σχέση που φέρεται να διατηρούσε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, με τον γιατρό από το Μεσολόγγι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τις οποίες φέρεται ότι επιβεβαιώνουν και οι συγγενείς της 44χρονης, η άτυχη γυναίκα είχε αγοράσει από τον γιατρό το χρυσαφί αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου η 44χρονη πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Το νέο στοιχείο, το οποίο ερευνά η ομάδα που έχει προσλάβει η οικογένεια για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, κρίνεται πολύ σημαντικό καθώς αποκαλύπτει ότι η γυναίκα είχε και οικονομικές συναλλαγές με τον γιατρό.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πιθανόν να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα η ομάδα με τους ειδικά εκπαιδευμένους δύτες, οι οποίοι θα αναζητήσουν στον βυθό της λίμνης το κινητό της άτυχης 44χρονης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018, 00:27