Την πλήρη αντίθεσή της με την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη περί διδάκτρων στα δημόσια σχολεία εκφράζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κακόγουστο αστείο».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η πρόταση που παρουσιάζει, ουδεμία σχέση έχει με τις επεξεργασμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ενώ ακόμη και νεοφιλελεύθεροι δεν έχουν τολμήσει να προτείνουν την εισαγωγή διδάκτρων στα σχολεία, την στιγμή που οι οικογένειες έχουν τσακιστεί από την κρίση, την ανεργία και τα αποτελέσματα των πολιτικών λιτότητας που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Διαβάστε επίσης: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να επιβληθούν δίδακτρα στα δημόσια σχολεία!

Οι νέοι σχολιάζουν επίσης και την αναφορά του κ. Τριανταφυλλίδη για την διαρκή αξιολόγηση με αντικειμενικά κριτήρια από όλους ανά έτος, λέγοντας χαρακτηριστικά, «διαρκής αξιολόγηση, ένας διαρκής αγώνας δηλαδή μαθητών και καθηγητών να αποδείξουν την αξία τους (;), ένα σχολείο ανταγωνιστικό και εντατικοποιημένο από την πρώτη δημοτικού.

Μόνο σαν κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί η πρόταση του κ. Τριανταφυλλίδη, εαν όχι σαν σκόπιμη διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ,με τα ψηφοδέλτια του οποίου εκλέχτηκε. Ενημερώνουμε τον κ. Τριανταφυλλίδη πως η αντίληψη που έχει για το δημόσιο σχολείο απέχει κατά πολύ από τις επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ καθώς και από τους πολύχρονους αγώνες που έχει δώσει ο χώρος για ένα πραγματικό δημόσιο και δωρεάν σχολείο και πανεπιστήμιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης