Σε θρίλερ δίχως τελειωμό εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, τον περασμένο Νοέμβριο.

Οκτώ μήνες μετά τον εντοπισμό της σορού του πλέον ανοίγει νέος γύρος καταθέσεων, καθώς ο εισαγγελέας της Κω κάλεσε για κατάθεση τέσσερις μάρτυρες, μεταξύ των οποίων δύο μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου και δύο διασώστες. Ολοι τους επιμένουν ότι κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών που έψαχναν τον άτυχο φοιτητή δεν τον εντόπισαν στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε νεκρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου έχει καταθέσει δύο αιτήματα στον εισαγγελικό λειτουργό.

Το πρώτο είναι να καταθέσει (εκτός από τους τέσσερις μάρτυρες) και ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος κάνει λόγο για ασφυκτικό και βίαιο θάνατο του νεαρού, και το δεύτερο είναι να γίνει αναπαράσταση στον βράχο από όπου φέρεται ότι έπεσε.

Ο φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που είχε επισκεφθεί τη μητέρα του η οποία είναι καθηγήτρια στο νησί, εντοπίστηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου σε μια ρεματιά στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου. Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε ένα ξερό ρυάκι, ακριβώς κάτω από έναν απότομο βράχο όπου τα σωστικά συνεργεία είχαν περάσει αρκετές φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 21χρονος έφερε συμμετρικά σημάδια στα χέρια του, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος. Η φωτογραφία ντοκουμέντο, που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του φοιτητή δεν οφειλόταν σε πτώση αλλά σε δολοφονική ενέργεια, βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Κω.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης