Ένα νέο sms ήρθε να ταράξει την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη. «Ψάχνουμε σφαίρες για τον… λαγό» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα με παραλήπτη τον αδερφό της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Παράλληλα μαζί με το μήνυμα ήρθε και προειδοποίηση στον αδερφό της άτυχης γυναίκας να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά τεσσάρων συγκεκριμένων ατόμων. Πάντως η οικογένειά της έχει κάνει ήδη τρεις καταγγελίες σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα άτομα που στέλνουν τα απειλητικά μηνύματα. Μάλιστα η οικογένειά της ζητά την προστασία των Αρχών, αφού όπως λένε έχουν φτάσει στο σημείο να καταγράφουν και τηλεφωνικές συνομιλίες. 

«Οι απειλές δε μας τρομάζουν» δηλώνει η οικογένεια της Ειρήνης, τονίζοντας πως αυτό που θέλουν είναι να σταματήσουν να προσβάλλουν τη μνήμη της. «Θα προχωρήσουμε στις μηνύσεις ό,τι κι αν κάνουν» είναι το μήνυμα που στέλνει ο αδερφός της. Σημειώνεται ότι η υπόθεση Λαγούδη βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ανάκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης