Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη.

Ο εισαγγελέας άσκησε νέες διώξεις σε δύο νεαρούς άντρες που παραβίασαν προσωπικά δεδομένα της άτυχης κοπέλας, διακινώντας γυμνές φωτογραφίες της 21χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι σε απόλυτη συνεννόηση, εκβίαζαν μία νέα φοιτήτρια με γυμνές φωτογραφίες, υλικό και video» δήλωσε στο Star ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή.

Η υπόθεση της όμορφης Λίνας τον Νοέμβριο του 2016 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η κοπέλα είχε κάνει βουτιά θανάτου κάτω από περίεργες συνθήκες, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της εστίας, στη Θεσσαλονίκη  όπου διέμενε.

Αρχικά ο θάνατος της είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία. Η μητέρα της όμως από την πρώτη στιγμή φωνάζει ότι κάποιοι σκότωσαν το κορίτσι της καθώς και ότι την εκβίαζαν με ένα ροζ video.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι πλέον τρεις. Η πρώτη ποινική δίωξη ασκήθηκε σε φίλο της φοιτήτριας που την φωτογράφισε γυμνή.

Η Λίνα Κοεμτζή θεωρείται το πρώτο θύμα του cyberbullying.Τον εκφοβισμό που δεχόταν προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει μόνη της αλλά δεν τα κατάφερε. Την κυνηγούσαν» τα δύο ροζ video αλλά και ο εκβιασμός που δεχόταν.

H οικογένειά της πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα ώστε να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες που θα φωτίσουν την υπόθεση.

«Ζητάμε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση συγκεκριμένων ανθρώπων, των μαρτύρων που είδαν την τλευταία ημέρα τη Λίνα. Και ζητάμε αυτοψία και αναπαράσταση της φερόμενης αυτοκτονίας», τόνισε στο Star o Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας την περασμένη Δευτέρα, μην αντέχοντας άλλο το μαρτύριο που ζει, απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ανέβηκε στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών, ζητώντας απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού της.

Πηγή: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης