Νέες κινητοποιήσεις από τους δικαστικούς υπαλλήλους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012, 18:13
Νέες κινητοποιήσεις από τους δικαστικούς υπαλλήλους
Σε δίωρες στάσεις εργασίας από τις 9 πμ έως τις 11 πμ κατέρχονται οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας στο τριήμερο 20- 22 Νοεμβρίου 2012, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Ειδικότερα, οι υπάλληλοι την ερχόμενη Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, εκτός από τη δίωρη στάση σε όλα τα περιφερειακά Ειρηνοδικεία της Αττικής, θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Ειρηνοδικείου της Αθήνας.

Την ερχόμενη Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουν και πάλι δίωρη στάση την ίδια ώρα στον Άρειο Πάγο και το Εφετείο Αθηνών, ενώ παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών.

Την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουν και πάλι δίωρη στάση το ίδιο χρονικό διάστημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών με παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών (πρώην Σχολή Ευελπίδων).

Οι δικαστικοί υπάλληλοι της πρωτεύουσας σε ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν ότι «το νέο μνημόνιο αποτελεί μια νέα, ακόμη πιο βάρβαρη, επίθεση εναντίον των εργαζομένων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, που οδηγεί όλους μας στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση». Επίσης, επισημαίνουν ότι «οι δικαστικοί υπάλληλοι που έχουν απομείνει δεν μπορούν, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν, να ανταποκριθούν στο μεγάλο φόρτο της δικαστηριακής ύλης, με εύλογες συνέπειες στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες».
Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012, 18:15