H Coca-Cola, η Coca-Cola light, η Coca-Cola Zero και η Fanta, προϊόντα πιστά στην καινοτομία και την παροχή επιλογών στο σύγχρονο καταναλωτή, παρουσιάζουν τις ολοκαίνουργιες συσκευασίες των 250ml.

Οι νέες συσκευασίες «χωράνε» σε κάθε τσέπη, αφού είναι πιο μικρές, πιο βολικές και πιο οικονομικές από ποτέ! Απευθύνονται σε όλους όσοι θέλουν να έχουν παντού μαζί τους τα αγαπημένα τους αναψυκτικά – στο σπίτι, το γραφείο και, φυσικά, τη βόλτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στο μικρό και εύχρηστο μέγεθός τους, μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα σε οικονομικότερη τιμή, και ταυτόχρονα να αποφασίζουμε καλύτερα για τις ποσότητες που καταναλώνουμε, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και τρόπου ζωής. Οι νέες συσκευασίες των 250 ml έρχονται να προστεθούν στην ήδη ευρεία γκάμα συσκευασιών της Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero και Fanta, δίνοντάς μας ακόμα πιο συναρπαστικές επιλογές.

Τώρα, η εταιρεία διευρύνει το portfolio της, προσθέτοντας τις νέες μικρότερες συσκευασίες «τσέπης» των 250ml, δίνοντας τη δυνατότητα να παίρνεις την απόλαυση παντού μαζί σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης