Εννέα νέες πιάτσες ταξί -που θα προσφέρουν συνολικά 54 θέσεις στάθμευσης- και επέκταση τριών υφιστάμενων χώρων με επιπλέον 13 θέσεις σχεδίασε ο δήμος Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υπερσυγκέντρωσης ταξί στις πιάτσες, σύμφωνα με την εφ. Μακεδονία.

Οι νέες πιάτσες προτείνεται να δημιουργηθούν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Στην οδό Μητροπόλεως, από την οδό Ίωνος Δραγούμη έως την οδό Βενιζέλου, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, για δέκα οχήματα.
2. Στην οδό Βενιζέλου, από τη λεωφόρο Νίκης έως την οδό Μητροπόλεως, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, για δέκα οχήματα.
3. Στην οδό Αγγελάκη, στην πλευρά των άρτιων οικοδομικών αριθμών, έναντι των πολυϊατρείων του ΙΚΑ, για τρία οχήματα.
4. Στη οδό Κεραμοπούλου, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, πριν τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας, για πέντε οχήματα.
5. Στην οδό Π. Π. Γερμανού, στην πλευρά των άρτιων οικοδομικών αριθμών, πριν τη συμβολή της με την οδό Εγνατία, για δέκα οχήματα.
6. Στην οδό Εθνικής Αμύνης, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, μεταξύ των εισόδων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», για τρία οχήματα.
7. Στην οδό Γεωργίου Βιζυηνού, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, πριν τη συμβολή της με την οδό Κ. Καβάφη, για τέσσερα οχήματα.
8. Στην οδό Δελφών, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, πριν τη συμβολή της με την οδό Κων/πόλεως, για τέσσερα οχήματα.
9. Στην οδό Αρτάκης, στην πλευρά των περιττών οικοδομικών αριθμών, μετά τη συμβολή της με την οδό Πόντου, για πέντε οχήματα.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης