Στη σύλληψη τριών ατόμων, ελληνικής καταγωγής, προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος κατά Εκβιαστών στην Κρήτη, για την εμπλοκή τους στο μαφιόζικο κύκλωμα εκβίασης ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία άτομα συνελήφθησαν στις περιοχές του Χάρακα και της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που είχε εκδώσει εις βάρος τους η Ε’ ανακρίτρια Πειραιά, η οποία και χειρίζεται την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών, οι τρεις συλληφθέντες φέρεται ότι εφοδίαζαν με όπλα αλλά και εκρηκτικό υλικό τα μέλη του κυκλώματος, τα οποία βρίσκονται πίσω από σωρεία επιθέσεων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ακόμη ένα άτομο από το Ηράκλειο αναμένεται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς φέρεται ότι συμμετείχε και αυτό στο κύκλωμα των «νονών» της νύχτας.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, η ΕΛ.ΑΣ. έχει σχηματίσει δικογραφία εις βάρος 217 ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι και αστυνομικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Καίριο χτύπημα στη Μαφία της Νύχτας, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011, 20:05

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης