Σύμφωνα με νέα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Κόσμος», στους επίσημους ισολογισμούς του Δήμου Λάρισας κατά το 2012 παρουσιάζονται δύο εξίσου μεγάλες «τρύπες».

Ειδικότερα, όπως καταγράφεται στην επίσημη τριμηνιαία έκθεση του Δήμου Λαρισαίων, η οποία φέρει ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2012, στο α` τρίμηνο τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου ήταν 5.761.364,69 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραδόξως, όμως, στις καταθέσεις όψεως και προθεσμίας που τηρεί ο δήμος μέσω των επίσημων λογαριασμών του στις τράπεζες δεν υπάρχουν χρήματα, καθώς το σχετικό υπόλοιπο είναι 0,00… (μηδέν)!

Παρόμοια απίστευτη εικόνα εντοπίζεται και στον ισολογισμό του β` τριμήνου, κατά το οποίο τα διαθέσιμα διαμορφώνονται σε 3.809.167,92 ευρώ, αλλά το ποσό δεν βρίσκεται στις τράπεζες, αφού το υπόλοιπο στους σχετικούς λογαριασμούς είναι επίσης 0,00 (μηδέν)!

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί προ ημερών, ίδια κατάσταση επικρατεί και στο τρίτο τρίμηνο, με διαθέσιμα ύψους 1.895.607,80 ευρώ να μην έχουν κατατεθεί στην τράπεζα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης