Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι της προπερασμένης Παρασκευής. Ο οδηγός ενός βυτιοφόρου στην περιοχή Ράχη πριν τον Τυμφρηστό, έχασε τον έλεγχο του βαρύ οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξει 10 μέτρα εκτός του δρόμου και να αναποδογυρίσει.

Το βυτιοφόρο εκτελούσε δρομολόγιο από την Καρδίτσα προς το Καρπενήσι, με σκοπό τον ανεφοδιασμό κάποιου πρατηρίου καυσίμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του πιθανότατα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τα φρένα, λόγω υπερθέρμανσής τους, και χωρίς να υπολογίσει σωστά και την στροφή βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη.

Από το ντελαπάρισμα, άνοιξαν κάποιες από τις κάνουλες του βυτίου και χύθηκε μικρή ποσότητα πετρελαίου στο χώρο. Ωστόσο, ο οδηγός κατάφερε να αποκαταστήσει την ζημιά, σταματώντας την ροή του πετρελαίου.

Στην συνέχεια, ειδοποίησε για το ατύχημα την εταιρεία του και αργά το βράδυ στο σημείο, έσπευσαν δρόμου Φουρνάς – Καρπενησίου δύο μεγάλα γερανοφόρα οχήματα, μια πλατφόρμα καθώς και ένα δεύτερο βυτιοφόρο όχημα της εταιρείας, για την μετάγγιση του πετρελαίου από το ένα βυτίο στο άλλο, ενώ τα γερανοφόρα φόρτωσαν στην πλατφόρμα το βυτίο που εξετράπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου ήταν παρούσα καθ’ όλη την διάρκεια της επιχείρησης, προκειμένου να επέμβει αν ξεσπούσε πυρκαγιά.

Πηγή: evrytanika.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης