Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Καρέ-καρέ αποτυπώνεται στο video-ντοκουμέντο που φέρνει σήμερα στο φως το zougla.gr, η δράση των δύο αγνώστων που αποπειράθηκαν το πρωί της Πέμπτης να ληστέψουν επιχειρηματία στη Νίκαια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις σκηνές που έχουν καταγραφεί από κάμερα καταστήματος, φαίνεται το τι συνέβη λίγα δευτερόλεπτα μετά την προσπάθεια των ληστών να αποσπάσουν χρήματα από τον επιχειρηματία, ο οποίος τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στο πόδι. Αρχικά, στο video φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών να είναι ακινητοποιημένο κοντά στο σημείο του «χτυπήματος». Τότε εμφανίζεται ένας από τους δύο ληστές. Οι πόρτες ανοίγουν και μετά από λίγο, αφού ο άνδρας ρίχνει κάτι στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες.

Στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο, ανεβαίνει σε μία μηχανή και περιμένει τον συνεργό του.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο συνεργάτης του εμφανίζεται, ανεβαίνει στο δίτροχο και οι δύο άντρες γίνονται καπνός, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποσπάσουν χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης όταν ο 43χρονος άνδρας βγήκε από το κατάστημά του και, κρατώντας έναν χαρτοφύλακα με χρήματα, άρχισε να βαδίζει προς ένα κοντινό υποκατάστημα τραπέζης που βρίσκεται στην περιοχή.

Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας από τους δύο επιβαίνοντες -οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους- κατέβηκε, έβγαλε ένα όπλο και του ζήτησε την τσάντα με τα χρήματα. Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και τότε ο ληστής τού κατάφερε ένα χτύπημα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσπάσει την τσάντα.

Ακολούθησε συμπλοκή, η οποία κατέληξε στον τραυματισμό του επιχειρηματία, καθώς ο δράστης τον πυροβόλησε στο πόδι και εν συνεχεία, μαζί με τον συνεργό του, τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διαφυγή τους μάλιστα, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν, ένα Hyundai Atos, και έφυγαν πεζή.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ ο καταστηματάρχης διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική και είναι καλά στην υγεία του. Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο των ληστών είχε κλαπεί από την Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου 2017.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο η οποία αναρτήθηκε από τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο στο Facebook το πρωί της Πέμπτης…


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης