Πυρά σε όσους κάνουν λόγο για αυτοκτονία της Ειρήνης Λαγούδη εξαπολύει ο αδερφός της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοκαρνανίας.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Star ο Γιώργος Λαγούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μάρτυράς, που μίλησε στο Star τόνισε ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη στο Γέρακα, όπου μένει ο αδερφός της, μία ημέρα πριν φύγει από την Αθήνα. «Το βράδυ του Σαββάτου την άκουσα να ουρλιάζει σαν να κινδυνεύει…», είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους ένα βίντεο-ντοκουμέντο, όπου η Ειρήνη Λαγούδη εμφανίζεται την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια φεύγει από κει και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης