Υπονοούμενα πως τον βίασαν στις φυλακές του Αυλώνα άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες σε κατάθεση που έδωσε, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.Ο 19χρονος την ώρα του ξυλοδαρμού του

Ο Λουτσάι Αλέξανδρος υποστήριξε «κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους “βγάλτε του το παντελόνι” και στη συνέχεια λιποθύμησα». «Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει» πρόσθεσε εξηγώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής πως αισθανόταν έντονους πόνους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τα υπονοούμενα τα οποία άφησε ο ένας εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατο της Ελένης αναμένεται να γίνει εξέταση από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ο 19χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τους συγκρατούμενους του.Υπονοούμενα πως τον βίασαν στις φυλακές του Αυλώνα άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες σε κατάθεση που έδωσε, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο από τους συμμετέχοντες στην επίθεση κατά του 19χρονου.

Ο Λουτσάι Αλέξανδρος στο βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε φέρεται να φοράει μία μακρυμάνικη μπλούζα και το εσώρουχό του ενώ φώναζε στους άνδρες που τον ξυλοκοπούσαν: «Δεν το έκανα εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού παραβίασαν το κελί του και, αφού του επιτέθηκαν λεκτικά, άσκησαν πάνω του και σωματική βία, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να καταλήξει αρχικά στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαβάστε επίσης:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης