Στην Εισαγγελία θα βρεθούν σήμερα η οικογένεια και ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας, που είχε εξαφανιστεί για δύο 24ωρα στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα, ώστε να εξεταστούν ως πιθανοί κηδεμόνες του παιδιού.

Σύμφωνα με τον αδερφό της Μαρκέλλας, σε περίπτωση που αφαιρεθεί η επιμέλεια της 10χρονης από τη μητέρα τους, τότε ο ίδιος μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αδελφός της Μαρκέλλας, Χρήστος Βεράμης, μίλησε στην κάμερα του Open και υπογράμμισε ότι όποιος και να είναι (ο άνθρωπος που απήγαγε την αδερφή του) «θα πρέπει να πάει και να κριθεί στη Δικαιοσύνη και αν έχει κάνει κάτι να σαπίσει στη φυλακή». Ο ίδιος μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή του -εφόσον εργάζονται και οι δύο- επιθυμούν να αναλάβουν την επιμέλεια και το μεγάλωμα της μικρής.

Ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος

«Έχει οικογένεια με αρχές από τότε που γεννήθηκε μέχρι τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού καλύτερα από ό,τι κοντά μας. Έχω κινήσει όποια διαδικασία γίνεται για να τη φέρω είτε κοντά μου είτε κοντά στην αδελφή μου, που είμαστε πρώτου βαθμού συγγενείς. Αν το σπίτι δεν θεωρηθεί εντάξει, θα έρθει μαζί μου ή με την αδερφή μου» είπε ο αδερφός της Μαρκέλλας στο Open.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης