Άντζελα Πεΐτση

Βαρύ είναι το κλίμα στον αγροτικό κόσμο έπειτα από την «πόρτα» που έριξε το Μαξίμου σε δύο ενώσεις, στο πλαίσιο του διαλόγου της κυβέρνησης με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «κόκκινο πανί» αποτέλεσε ένας «άνθρωπος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τοποθετημένος στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τώρα προσέρχεται ως συνδικαλιστής».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση «φωτογραφίζει» τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Αγροτών, Κτηνοτροφών και Αλιέων, Γιάννη Παναγή, τον οποίο ο Βαγγέλης Μπούτας έχει κατηγορήσει δημοσίως ότι είναι «κομματικά υποκινούμενος» και «μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης».

Με τον τρόπο αυτόν το κυβερνητικό επιτελείο φέρεται να επιχειρεί να κρατήσει τις ισορροπίες, καθώς δεν θέλει να χάσει από το τραπέζι του διαλόγου το μπλόκο της Νίκαιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παναγής μιλώντας για το σημερινό περιστατικό στο zougla.gr δήλωσε τα εξής:

«Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με την καταστρατήγηση της δημοκρατικής έκφρασης και εκπροσώπησης στον διάλογο με τον πρωθυπουργό. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα μας. Το απόγευμα θα συναντηθούμε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και αύριο με τους αρχηγούς όλων των υπολοίπων κομμάτων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης