Ο Αλβανός κακοποιός ζητά να αναλάβει τη διατροφή του ορφανού παιδιού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 15:30
Ο Αλβανός κακοποιός ζητά να αναλάβει τη διατροφή του ορφανού παιδιού
Τα έξοδα για το μεγάλωμα του παιδιού του 25χρονου που σκοτώθηκε στη συμπλοκή του Βύρωνα δηλώνει ότι θα αναλάβει ο Σαντέρ, ο ένας εκ των δύο Αλβανών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Αρνούμενοι ότι ευθύνονται αυτοί για τον θάνατό του, εξέφρασαν μέσω του συνηγόρου τους, Σάκη Κεχαγιόγλου, τη λύπη και τη συντριβή τους για τον θάνατό του.

Όπως είπε ο κ. Κεχαγιόγλου, ανεξαρτήτως του αν είναι υπεύθυνος ή όχι για τον θάνατο, ο Σαντέρ προτίθεται να αναλάβει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του θύματος.

Υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί άρχισαν να τους πυροβολούν, χωρίς να τους πουν ότι είναι αστυνομικοί.

«Έριξα τη χειροβομβίδα» λέει ο ένας εξ αυτών, αλλά δεν υπήρχε κόσμος. Είδα το παιδί να πέφτει κάτω. Στενοχωριέμαι πολύ που σκοτώθηκε ένας πολίτης».

Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σειρά κακουργημάτων και πλημμελημάτων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ληστεία στο Ναύπλιο, διακεκριμένη κατοχή όπλων και εκρηκτικών κ.λπ.

Ωστόσο, η δικογραφία που αφορά στη συμπλοκή στο Βύρωνα δεν διαβιβάστηκε μέχρι στιγμής στην εισαγγελία.

Για τον λόγο αυτό, ο συνήγορος των κατηγορουμένων δήλωσε ότι «οι εργαστηριακές εξετάσεις που θα γίνουν θα δείξουν ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του 25χρονου».

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ο ένας μάλιστα από αυτούς που είναι τραυματίας, φορώντας τις πυτζάμες και τις παντόφλες.

Διαβάστε επίσης: 

Νεκρός από σφαίρες αστυνομικού ο 25χρονος 
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 14:40

Θρήνος και οργή για το φιάσκο στον Βύρωνα
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 12:30

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 17:21