Ο Αμερικανός πρέσβης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρίπολης

Ο Αμερικανός πρέσβης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρίπολης
Με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή συναντήθηκε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ, στο δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Πάιατ βρέθηκε στην Τρίπολη στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του.

Ο αξιωματούχος δήλωσε λάτρης της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου γενικότερα, αναφέροντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το δήμο Τρίπολης για να απολαύσει τις φυσικές του ομορφιές.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης είπε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του «γνωρίζουν το ένδοξο παρελθόν μας αλλά όλοι μαζί πρέπει να ατενίζουμε και στο ελπιδοφόρο μέλλον μας», τονίζοντας πως η χώρα του ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της Ελλάδας, στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς επίσης και πρωτοβουλίες που αφορούν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, του Τουρισμού και των εξαγωγών ισχυρών τοπικών προϊόντων.


 
Ο Δήμαρχος Τρίπολης ενημέρωσε τον κ. Πάιατ σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής, για τα δυνατά σημεία της αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια τόνωσης της τοπικής οικονομίας και υποστήριξης των επενδύσεων σε συνεργασία πάντα με τοπικούς φορείς, για να εισπράξει το θετικό σχόλιο του κ. Πάιατ ότι «οι κινήσεις αυτές είναι στη σωστή κατεύθυνση».

Πηγή: tripolis.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018, 13:32