Η σημερινή εκπομπή του Πέτρου Ζωγράφου περιστράφηκε γύρω από τη συμβολή των ήπιων μορφών ενέργειας για τη διάσωση του πλανήτη.

Αναπτύχθηκαν περιβαλλοντικά θέματα που είχαν σχέση με την πράσινη ενέργεια η οποία σταδιακά επιβάλλεται να αντικαταστήσει τους υδρογονάνθρακες οι οποιοι έχουν φτάσει στα όρια της καταστροφής του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στούντιο καλεσμένος ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος την Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Παναγιώτης Φιλντίσης ο οποίος ανέπτυξε διάφορα θέματα που αφορούν την Ένωση και συμφώνησε με τον κ Ζωγράφο ότι επιβάλλεται να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη σωτηρία του πλανήτη.

Ο κ Ζωγράφος έκανε επίδειξη τεχνολογίας αιχμής που σήμερα ασχολούνται πολλά μεγάλα ερευνητικά κέντρα στον κόσμο για τους υπερπυκνωτές γραφενίου.

Έγινε σχετική παρουσίαση στην πράξη ενός πυκνωτού γραφενίου χωρητικότητας 20F στα 3Volt και βάρους λίγων γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασκευή της ερευνητικής ομάδας που έγινε στη χώρα μας.

Ο κ. Φιλντίσης συμφώνησε με όλα τα παραπάνω και δήλωσε ότι όλα συμφωνούν με τους νόμους της φυσικής και στηρίζει την όλη προσπάθεια.

Έγινε τηλεφωνική παρέμβαση από τον κ. Λάμπη Τομάση, Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο ΕΦΕ κ. Φιλντίση και δήλωσε ότι στηρίζει απόλυτα τη μεγάλη αυτή ελληνική προσπάθεια.

Δήλωσε επίσης ότι με δικό του τεχνολογικό εξοπλισμό έκανε διάφορες επιστημονικές μετρήσεις μετά από επίσκεψη στο εργαστήριο του Πέτρου Ζωγράφου και δήλωσε ότι τα αποτελέσματα των μετρήσεων ήταν ανώτερα των αναμενόμενων.

Έγινε επίσης τηλεφωνική παρέμβαση από την εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Θεώνη Ζούγρα η οποία και εντόπισε τη μεγάλη καταστροφή που επιτελείται στον πλανήτη και το πόσο σημαντικό είναι οι μαθητές να αποκτούν γνώση.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στον ερευνητή Πέτρο Ζωγράφο για την παρουσίαση των καινοτομιών που προβάλλονται για πρώτη φορά στους Έλληνες πολίτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης