Στο Βόλο θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος προκειμένου να τελέσει τον επίσημο αγιασμό επαναλειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Πολιτών και του Κοινωνικού Φαρμακείου, στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον Αγιασμό από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Πολιτών και το Κοινωνικό Φαρμακείο, δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2011, με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, στο πλαίσιο της αναζήτησης νέων και αποτελεσματικών τρόπων ποιμαντικής συμπαράστασης στην τοπική κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσπάθεια αυτή συαστρατεύτηκαν σημαντικοί κοινωνικοί φορείς της περιοχής μας, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο ενωτικό κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας. Επιπλέον, την πρωτοβουλία αυτή αγκάλιασε και ο πιστός λαός μας, στην εθελοντική προσφορά του οποίου στηρίχθηκε οι νέοι αυτοί θεσμοί που αποσκοπούν στην στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίες πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης