Ζougla Newsroom 

Μεγάλος φαίνεται ο πανικός και η ανησυχία στην οποία έχουν περιέλθει τα συστημικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια μετά την αποκάλυψη από το zougla.gr του εγγράφου των Γάλλων ιατροδικαστών ότι στην Γεωργία Μπίκα βρέθηκε τεράστια ποσότητα αλκοόλ καθιστώντας την σε «κωματώδη» κατάσταση τις ώρες κατά τις οποίες βιάστηκε στη σουίτα του ΜΕΤ από τον Βασίλη Λεβέντη όπως η ίδια καταγγέλλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι λοιπόν με δημοσίευμά του στο in.gr ο «αρχιμπατσοπαπαγάλος» επικαλούμενος πηγές ανώτατων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει πως αυτοί αμφισβητούν το πόρισμα των Γάλλων επιστημόνων ιατροδικαστών. Για πρώτη φορά στα δημοσιογραφικά χρονικά αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ αμφισβητούν επιστημονικά ιατρικά πορίσματα  και μάλιστα επιχειρηματολογούν επί των αμφισβητήσεων αυτών. Για πρώτη φορά επίσης ενώ μία υπόθεση είναι στον ανακριτή, έχει διατυπώσει πρόταση ο εισαγγελέας και βρίσκεται υπό κρίση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η αστυνομία κάνει σχόλια για την ίδια υπόθεση γεγονός που αντίκειται στις νομικές διατάξεις καθώς η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην δικαιοσύνη. Επειδή όμως, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας «Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει», ο «αρχιμπατσοπαπαγάλος» λέει και μία μεγάλη αλήθεια – πως την πιο έγκυρη απόδειξη για την ανίχνευση αλκοόλ την επίμαχη ημέρα στην Γεωργία Μπίκα θα πρόσφεραν οι αιματολογικές εξετάσεις.

Νίκος Ράικος Δεν αναφέρει όμως στο δημοσίευμά του πως γι΄αυτές υπεύθυνοι ήταν οι αστυνομικοί στους οποίους κατήγγελλε τον βιασμό της η Γ.Μπίκα και οι ιατροδικαστές της Θεσσαλονίκης που δεν προχώρησαν ποτέ στην λήψη αίματος από το θύμα.

Δεν θα ήταν πιο έντιμο ο «αρχιμπατσοπαπαγάλος» να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι φωστήρες της ΕΛΑΣ που κάνουν τοξικολογικό έλεγχο από τα γραφεία τους χωρίς καμία αρμοδιότητα, επιστημονική επάρκεια, επιχειρώντας να διαψεύσουν τους ιατροδικαστές του Γαλλικού Εφετείου που είναι αρμόδιο και διαπιστευμένο εργαστήριο για ανάλογες τοξικολογικές εξετάσεις από το Ανώτατο Γαλλικό Κυρωτικό Δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μυστικό και ο καημός του εκτός από την υποστήριξη του συστήματος που καταγγέλλει η Γεωργία Μπίκα είναι και η υποστήριξη του καθηγητή του ΑΠΘ Ράικου που έβγαλε αυτό το απαράδεκτο πόρισμα το οποίο διαψεύδουν και οι Ελβετοί και οι Γάλλοι επιστήμονες.

Θυμίζω ότι ο ίδιος καθηγητής έβγαλε πόρισμα για την κεταμίνη στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Για φανταστείτε να έχει γίνει λάθος και σε αυτήν την περίπτωση με την κεταμίνη που έχει πάρει στους ώμους του ο Πουαρό «αρχιμπατσοπαπαγάλος»;

Κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είναι υποχρέωσή σου να μαζέψεις αυτούς τους φωστήρες της ΕΛ.ΑΣ που έχουν μάθει ασύδωτα, ασύστολα και παράνομα να παρεμβαίνουν όπου θέλουν και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλόσχημων χρησιμοποιώντας γι΄αυτό δημοσιογραφούντες παπαγάλους.

Κύριε Θεοδωρικάκο είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον αστυνομικό που έπαιζε στο καζίνο των Σκοπίων μαζί με την δικαστή γιατί για τον κύριο αυτό έρχεται μεγάλο τσουνάμι αποκαλύψεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης