Λάμπρος Παναγιώτου

Στο πλευρό του δασκάλου o οποίος φέρεται να προέτρεψε 8χρονους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους φαίνεται πως είναι σχεδόν όλοι οι συνάδελφοί του στην Άρτα, αφού θεωρούν πως η υπόθεση για την οποία βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης διαφέρει από αυτή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σήμερα, ο εκπαιδευτικός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας συνάδελφος που δεν έχει δώσει 25 χρόνια ποτέ δικαίωμα. Δεν έγινε ούτε το 1/100 από αυτό που είπαν τα κανάλια. Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας εκπαιδευτικός, ναι είναι υπέρβαρος κι αυτό τον εμποδίζει να κινηθεί με ευκολία κι όταν είδε τον μαθητή να φεύγει πριν χτυπήσει το κουδούνι, είπε σε δύο συμμαθητές του να τον σταματήσουν. Τα παιδιά σηκώθηκαν, τον τράβηξαν από την τσάντα κι αυτό ήταν όλο. Ούτε εκδορές, ούτε μώλωπες, ούτε βλακείες τέτοιες. Ο συνάδελφος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα και έπεσαν όλοι να τον κατασπαράξουν» είπε στη Ζούγκλα ο εκπαιδευτικός Δ.Ρ. για το περιστατικό.

«200 πήγαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο. Όλοι κάναμε λάθος; Είναι σας λέω παρατραβηγμένη η ιστορία. Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα του πατέρα του παιδιού» κατέληξε ο συνάδελφος του 51χρονου δασκάλου.

Η ιστορία ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας στο 8ο Δημοτικό Σχολείο της Άρτας, όταν ένας 8χρονος μαθητής πήγε να βγει από την αίθουσα πριν χτυπήσει το κουδούνι, με αποτέλεσμα ο δάσκαλος να ζητήσει από τους συμμαθητές του να τον… τιμωρήσουν. Τότε εκείνοι άρχισαν να τον χαστουκίζουν. Ωστόσο, έξω από τα δικαστήρια σήμερα ακούστηκε και μια δεύτερη εκδοχή, η οποία κατά κάποιο τρόπο «αθωώνει» εν μέρει τον εκπαιδευτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης