Ο δήμαρχος θα σας αλλάξει τις... λάμπες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 11:22
Ο δήμαρχος θα σας αλλάξει τις... λάμπες
Ο δήμαρχος στο Πολύδροσο του Δήμου Σουλίου, Γεώργιος Μαρτίνης, ανεβαίνει ο ίδιος πάνω στις κολόνες και αλλάζει τις λάμπες.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι δουλειά δική του, αλλά της αρμόδιας δημοτικής υπηρεσίας. Επειδή, όμως, υπάρχουν ελλείψεις, ο δήμαρχος, αψηφώντας τους κινδύνους, σκαρφαλώνει στις κολόνες.

Κάτοικος του χωριού λέει σχετικά:

«Δημοτικά τέλη πληρώνω, λάμπα δεν έχω…

Η αποστολή αυτού του sms από κάτοικο του χωριού σε πολλούς αποδέκτες και πολλές φορές μάλιστα… ανέβασε τον Δήμαρχο στα ύψη!

Είναι φορές που η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μάς κάνει να μη βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας. Σε ένα Δήμο με σαράντα και πλέον χωριά και πάνω από 5.000 λάμπες δημοτικού φωτισμού είναι αναμενόμενο να καίγονται δύο και τρεις κάθε μέρα, σε πολλά χιλιόμετρα απόσταση η μία από την άλλη. Η αντικατάστασή τους από τον αρμόδιο συνήθως γίνεται κάθε μήνα. Είναι γεγονός ότι οι υπηρεσίες είναι αργοκίνητες, φυσικά δεν λειτουργούν όλα τέλεια, αλλά και η δικιά μας υπομονή και κατανόηση πολλές φορές είναι απαραίτητη, γιατί αν μιμηθούν όλοι οι δήμαρχοι τον δικό μας, συνδέοντας με σκοινιά σκάλες για να προσεγγίσουν δύσκολα σημεία, οι πιθανότητες ατυχήματος θα αυξηθούν πολύ».

ΠΗΓΗ: katoci.com
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 12:07