Ο Δήμαρχος Κηφισιάς άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015, 14:31
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Τα Χριστούγεννα έφτασαν... στον Δήμο Κηφισιάς. Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος μαζί με εκατοντάδες πολίτες, που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, έδωσαν το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Ο Δήμος μας απέκτησε φέτος έναν καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που δίνει χαρά και χρώμα στους δρόμους της. Δεκάδες λαμπιόνια στολίζουν τα πανύψηλα δέντρα της και κάνουν την νύχτα λαμπερή. Η Κηφισιά είναι πιο φωτεινή από ποτέ άλλοτε…Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς προς όλους τους πολίτες, τονίζοντας ότι στις πόλεις μας Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης τονίζοντας χαρακτηριστικά «Δέντρα είναι εύκολο να ανάψουμε σε πολλές πλατείες αυτό που είναι δύσκολο και να ανάψουμε καθένας και καθεμιά είναι το φως της καλοσύνης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης».

Στην φετινή εκδήλωση συμμετείχε και η πετυχημένη star της νεολαίας Demy η οποία πλημμύρισε το κέντρο της Κηφισιάς με μουσικές νότες και νιάτα. Η Demy με μεγάλο κέφι και καλή διάθεση, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες της σε ένα μοναδικό live.

Η επίσημη φωταγώγηση της πόλης εν όψει των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς. Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στο Δήμο μας επιμελήθηκε το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου σε συνεργασία με το πολιτιστικό τμήμα του ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015, 14:33