Ο δήμαρχος της Πρώτης Σερρών «συνελήφθη» να παίζει «φρουτάκια»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009, 17:55
Ο δήμαρχος της Πρώτης Σερρών «συνελήφθη» να παίζει «φρουτάκια»

Εισέβαλαν σε καφετέρια και έπιασαν το δήμαρχο της Πρώτης Σερρών, Κώστα Αστρίνη, να παίζει «φρουτάκια». Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου του δημάρχου και συγκεκριμένα της θυγατέρας του, «μπούκαραν» στο μαγαζί και συνέλαβαν ιδιοκτήτη και θαμώνες.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, αλλά υπήρξε προσπάθεια αποσιώπησης, γιατί, όπως καταγγέλλουν πολιτικοί κύκλοι του νομού, ο Κώστας Αστρίνης προέρχεται από το στενό περιβάλλον του Αχιλλέα Καραμανλή, θείου του πρωθυπουργού.

Είναι ενδεικτικό ότι τόσο η τοπική Αστυνομία, όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση, με τις οποίες ήρθε σε επαφή η zougla.gr δήλωσαν άγνοια για το γεγονός.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την έφοδο των αστυνομικών, επιχείρησε να τερματίσει τη λειτουργία των Η/Υ χωρίς να τα καταφέρει, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μαζί με τους θαμώνες, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος της Πρώτης Σερρών. Ωστόσο, δεν ασκήθηκε δίωξη εναντίον τους για ευνόητους λόγους.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009, 17:55