Ο δήμος Σερίφου είναι από τους πρώτους  νησιωτικούς δήμους των Κυκλάδων, που δημιουργούν ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις θέτουν στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Τα πρώτα βήματα έγιναν ήδη από τους προηγούμενους μήνες, οπότε εφάρμοσε το σύστημα πληρωμών μέσω κωδικών RF, παρέχοντας ασφάλεια και αμεσότητα στις πληρωμές των λογαριασμών.

Στη νέα φάση,  εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία, επιχειρηματίες και πολίτες να μπορούν με λίγα κλικ, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, αλλάζοντας τη σχέση του δήμου με τους πολίτες και τους επιχειρηματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το σύστημα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και τα νέα του δήμου, η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Σερίφου, η οποία θα μεταφραστεί σε τρεις γλώσσες τους επόμενους μήνες, έχει διττό χαρακτήρα λειτουργώντας ως τουριστική πύλη, που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να ανακαλύψει το μαγευτικό νησί της Σερίφου, που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου, κρατώντας αναλλοίωτη τη φυσική ομορφιά του.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού Σερίφου, Λιβάνιος Στυλιανός, τόνισε ότι: «Πάντα μία κρίση μπορεί να γεννά ευκαιρίες και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τα πρώτα βήματα για την ψηφιακή μετάβαση, αλλάζοντας τη σχέση του δήμου με τους πολίτες. Κάνουμε το δύσκολο εύκολο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης