Με επιστολή του στη “zougla.gr” ο εκδότης της εφημερίδας «Μαχητής» της Ξάνθης απαντά και μάλιστα με άκρως καυστικό λόγο στην προκήρυξη της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η απάντηση του κ. Παπαδόπουλου, εκδότη του «Μαχητή», έχει ως ακολούθως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» προλογίζει την άθλια προκήρυξή της, ως εξής:

«Όποιος δεν πεθαίνει είναι θαμμένος ζωντανός:

Στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα προάστια-δορυφόρους, στις απαίσιες πέτρες των μοντέρνων κτιρίων, στα σχολεία, στις αγορασμένες επί πιστώσει πλήρως εξοπλισμένες μοντέρνες κουζίνες και στις κρεβατοκάμαρες παλάτια».
Ούλρικε Μάινχοφ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Προς την Οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς»

Ας αντιληφθούν οι «βουτυρομπεμπέδες» προβοκάτορες του Κολωνακίου που το παίζουν «αναρχικοί» και «συνωμότες της φωτιάς και της… καρπαζιάς» ότι οι καιροί που οι πολίτες δεν τολμούσαν επαναστάσεις ούτε στον ύπνο τους και συμβιβάζονταν με το «μη χείρον βέλτιστον» στον καναπέ τους, μας τελείωσαν.

Εμείς εδώ στην Ξάνθη αντιστεκόμαστε. Για να αναπνέουμε ελεύθερα, χωρίς να φοβόμαστε τα γκαζάκια και τις μολότοφ των θρασύδειλων «σκουληκιών» που συντηρεί το ίδιο το σύστημα για να έχει λόγους ύπαρξης!

-Δεν μας φοβίζουν… Θα τους φοβίσουμε!

                                                                                            Πάνος Παδόπουλος
                                                                                                Εκδότης του «Μ»

(Σ.Σ. Εγώ οδηγήθηκα δεκάδες φορές στο εδώλιο του κατηγορούμενου από μηνυτήριες αναφορές αστυνομικών, της εξουσίας και του συστήματος.

Με μαχαίρωσαν, μου έκαψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι, έκαψαν τους πομπούς του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης που έκανα τις εκπομπές μου… Κάθε ρυτίδα κι ένα μυθιστόρημα.

Το κρεβάτι μου το πήρα από τον Κριτσίνη 170 ευρώ (μαζί με το στρώμα), την κουζίνα μου την έκανε ο μαραγκός Νίκος Στριβάνης το 1985 και την κληρονόμησα από την Αθάνατη μάνα μου.

Δεν μπορώ να αγοράσω επί πιστώσει γιατί είμαι στον «Τειρεσία».

Αυτοί εκτός από φτηνό «ρουφιανιλίκι», τζάμπα μαγκιά, Armani, Givenchy και Boss και εκτός του ασφαλούς ασυλίες, κραυγές και «γαβγίσματα» τι έχουν να μας δείξουν από τη ζωή τους; Π.Π)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης