Μετά την… υπερτροφή, σειρά θα είχε ένα ολόκληρο κοντέινερ με ρούχα εμποτισμένα με κοκαΐνη. Αυτή την πληροφορία είχαν οι διωκτικές αρχές για την σπείρα που εξαρθρώθηκε, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται ότι εισήγαγαν στην χώρα μας καθαρή κοκαΐνη από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Χρηματοδότης της επιχείρησης φέρεται να είναι ένας Αλβανός που ήδη κρατείται σε φυλακές της Γερμανίας κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών. Την αποστολή των αποξηραμένων φρούτων φέρεται να είχε αναλάβει ένας Έλληνας τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά αλλά διαφεύγει της σύλληψης και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι βρίσκεται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομβικό ρόλο στη σπείρα όμως είχε ο «χημικός». «Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο γνώριζε πώς να βγάλει από τα αποξηραμένα φρούτα την καθαρή κοκαΐνη» έλεγε αξιωματικός της δίωξης Ναρκωτικών ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούν και τον χώρο όπου θα γινόταν η συγκεκριμένη διαδικασία.

Από την έρευνα των αστυνομικών πρόεκυψε ότι και πριν από περίπου έξι μήνες η ίδια σπείρα είχε εισάγει στην χώρα μας, με παρόμοιο τρόπο, ποσότητα κοκαΐνης η οποία ήταν εμποτισμένη σε ρούχα.

Διαβάστε ακόμα: Εξάρθρωση κυκλώματος που εισήγαγε κοκαΐνη από χώρες της Ν.Αμερικής στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης