Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012, 16:50
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις
Μήνυμα αγωνιστικής συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης στέλνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας. Μαζί με τους υπόλοιπους φορείς και τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία την Τετάρτη οι έμποροι της Αμαλιάδας διατρανώνουν τα αιτήματά τους απέναντι στα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση υπό την καθοδήγηση της Τρόικας.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Την Τετάρτη 26/9 συμμετέχουμε όλοι στην γενική απεργία. Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και συμμετέχουμε με όλους τους εργαζόμενους και τους αγρότες, που πλήττονται από την βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζουν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΕ – ΔΝΤ.

Δεν δεχόμαστε τίποτα απολύτως τόσο από το νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν όσο και από όλα τα προηγούμενα. Αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική που γεμίζει κέρδη τους μεγάλους και μοιράζει φτώχεια και χαράτσια στους μικρούς επαγγελματίες, στους εμπόρους, στους εργαζόμενους και στους αγρότες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας δεν έχει λάβει καμία απόφαση να οργανώσει ή να συνδιοργανώσει κάποια από τις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Όμως καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος δυναμικά, στις απεργιακές συγκεντρώσεις και να ενώσουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους και τους αγρότες.

Την Τετάρτη όλοι μαζί, απεργούμε και συμμετέχουμε, ξεκινάμε αγώνα ζωής και τιμής! Την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη απεργούμε με καθολική συμμετοχή χωρίς εξαιρέσεις και φτηνές δικαιολογίες».

Πηγή: ilialive.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012, 16:56