Εφιαλτικές στιγμές ζουν οι 100 περίπου επιβάτες λεωφορείων που ταξίδευαν από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα και οι οποίοι έχουν αποκλειστεί στην Κοζάνη λόγω της κακοκαιρίας.

Επιβάτης ενός εκ των τριών λεωφορείων που αποκλείστηκαν στην πόλη κατήγγειλε στη zougla.gr ότι οι επιβάτες που έλαβαν τη δέσμευση από τη Νομαρχία ότι θα τακτοποιηθούν σε ξενοδοχεία, προκειμένου να περάσουν μια ήρεμη νύχτα, τελικά κατέληξαν στο 2ο- 5ο Γυμνάσιο της πόλης, καθότι λίγο αργότερα τα… γύρισαν λέγοντας πως δεν υπάρχουν τα απαραίτητα κονδύλια για να πληρώσουν τη διανυκτέρευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια, ανέφερε στη zougla.gr ότι από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση, επέτρεψαν να ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα δρομολόγια προς Γιάννενα, παρόλο που ήξεραν ότι δεν επρόκειτο- τουλάχιστον όχι απόψε- τα λεωφορεία να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η καταγγέλλουσα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι ανάμεσα στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται είναι και ηλικιωμένοι άνθρωποι αρκετοί εκ των οποίων αισθάνονται έντονη δυσφορία.

Το πιο πιθανό, όπως μας ανέφερε είναι ότι θα περάσουν όλη τη νύχτα εκεί, στοιβαγμένοι στις κρύες αίθουσες των σχολείων, κάτω από πρωτόγονες συνθήκες και χωρίς τρόφιμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης