Τον γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο βρετανικός «Guardian» με ένα εκτενές άρθρο, εξυμνώντας το φαγητό αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου της.

Η αρθρογράφος Αμάντα Δερδάνις, η οποία επισκέφτηκε το νησί, γράφει για τις μοναδικές γεύσεις που συνάντησε σε όλα τα εστιατόρια που επισκέφτηκε και, όπως αναφέρει, «μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ οι τιμές είναι λογικές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κείμενο γίνεται ειδική αναφορά και στους πανέμορφους γεωλογικούς σχηματισμούς του κυκλαδίτικου νησιού, το οποίο απαριθμεί περισσότερες από 70 παραλίες. Η αρθρογράφος περιγράφει την ομορφιά του Σαρακήνικου, για το οποίο μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναγνώριση της φήμης της Μήλου ήταν εμφανής και κατά τη διάρκεια της έκθεσης WORLD TRAVEL MARKET τον περασμένο Νοέμβριο, όπου το περίπτερο του δήμου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών παραγόντων της ταξιδιωτικής αγοράς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης