Με επιστολή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συγχαίρει τους γιατρούς του Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο» για την βοήθεια που παρείχαν στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Αναλυτικά η επιστολή του ΙΣΑ:

«Ο ΙΣΑ, δια του Προέδρου του Γ. Πατούλη και μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου μετέβη ανήμερα κιόλας στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, προσφέροντας και συνδράμοντας υλικά και ηθικά τους κατοίκους και τους φορείς των περιοχών που είχαν πραγματική ανάγκη.

Στα ανωτέρω πλαίσια, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επισκέφθηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», τους γιατρούς του οποίου οφείλουμε να συγχαρούμε για την αυταπάρνηση με τη οποία προσέφεραν τις ιατρικές τους υπηρεσίες, καθώς την προηγούμενη ημέρα το Νοσοκομείο εφημέρευε και παρόλα ταύτα όλοι οι ιατροί ήταν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παρόντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε τέτοιες ξαφνικές κρίσεις που δοκιμάζουν τους συμπολίτες μας, οι γιατροί του Νοσοκομείου «Θριάσιο» με συγκινητική αφοσίωση και αυταπάρνηση τιμούν το λειτούργημα τους και γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ο ΙΣΑ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους γιατρούς και την Διοίκηση του Νοσοκομείου και θα είναι πάντα παρών καθώς όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του ΙΣΑ «αυτό επιτάσσει η συνείδηση μας και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης