Οι οδηγίες της κυβέρνησης για περικοπές και λιτότητα στον δημόσιο τομέα ήταν σαφείς. Η ανταπόκριση του Δήμου Αθηναίων υπήρξε άμεση.

Ο ίδιος ο δήμαρχος της Αθήνας, με πολιτική ενδυμασία πάντα -προφανώς για να μην τον αναγνωρίζουν- στήνει τα καραούλια του στους πεζόδρομους της Αθήνας και «βάζει χέρι» στους ασυνείδητους μοτοσικλετιστές- τεντιμπόηδες, που τολμούν να παρκάρουν και να κινηθούν πάνω στα πεζοδρόμια της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες το βράδυ, ο δήμαρχος είχε «νούμερο 10 – 12» και η σκοπιά του ήταν στο Κολωνάκι, στη γωνία της οδού Μηλιώνη. Περίπου στις 22:40, «ασυνείδητος» και ανυποψίαστος οδηγός μοτοσικλέτας ξεπάρκαρε το δίκυκλό του από τον πεζόδρομο και ξεκίνησε να κατηφορίζει προς την οδό Σόλωνος, κινούμενος πάντα επάνω στο πεζοδρόμιο.

«ΤΙΣ ΕΙ;»

Ο ανυποψίαστος οδηγός ένιωσε ένα χέρι να τον αρπάζει και να του επισημαίνει την παρανομία του. Ήταν το χέρι του πρώτου πολίτη της πόλης, ο οποίος ετοιμαζόταν να κινητοποιήσει συναγερμό, προκειμένου να απομακρύνει τον οχθρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα όπλα, στα όπλα!»

Ο ασυνείδητος οδηγός, αντιλαμβανόμενος πως και οι συγκαθήμενοι του δημάρχου ήταν «κρυφοφρουροί», αποφάσισε να τραπεί σε φυγή.

Ο δήμαρχος τον ακολούθησε μέχρι την οδό Σόλωνος, καλώντας τον να επιστρέψει, προκειμένου να γίνει η αναγνώριση.

Ακούστε τον εισβολέα:

Βέβαια, αυτόπτες μάρτυρες από την παρέα του Νικήτα Κακλαμάνη μάς λένε ότι ο συγκεκριμένος οδηγός είχε την αίσθηση ότι είχε κατέβει σε κόντρες στη Βούτα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης