Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και μετά το απόγευμα στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά περιμένουμε σήμερα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), από 6 έως 13 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 13 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως τους 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο τις βραδινές ώρες σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και αυξημένη υγρασία, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το απόγευμα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 08:44