Νεφώσεις αναμένονται σήμερα στα νότια ηπειρωτικά και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, οι οποίες από το πρωί θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο και στην κεντρική και ανατολική Στερεά και Εύβοια έως και το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 11 έως 26, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 14 έως 29, στα νότια από 16 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 27, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 23, και στην Κρήτη από 15 έως 26.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως στον Θερμαϊκό το μεσημέρι και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και το μεσημέρι και το απόγευμα από νότιες 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης