Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Εξαίρεση αποτελούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη όπου οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες και ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 27, στην Ήπειρο από 8 έως 26 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 8 έως 28, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 23 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης