Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τμήματα και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 36 βαθμούς Κελσίου), από 22 έως 36 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 24 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη νότια Κρήτη τοπικά έως τους 34-35 βαθμούς Κελσίου), από 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα (στην ανατολική Ρόδο τοπικά έως τους 35 βαθμούς Κελσίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο κεντρικό Αιγαίο και το Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης