Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, στην Εύβοια, στα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς, στην ανατολική Πελοπόννησο και στη βόρεια Κρήτη, με βελτίωση στη συνέχεια, περιμένουμε σήμερα.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και στη θάλασσα Κυθήρων ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης