Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων σε Πελοπόννησο, Κρήτη και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυχτερινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 21 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 28 βαθμούς στην Κρήτη, από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά μετά το μεσημέρι ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τις βραδινές ώρες.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και στροφή τους σε νοτιοανατολικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης