Αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες στο Αιγαίο, στην Κρήτη, στην Εύβοια και στην ανατολική Στερεά, αναμένονται σήμερα, Πέμπτη. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει κυρίως στην Κρήτη και δευτερευόντως στην Εύβοια και στις Κυκλάδες. Προς το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και στο Ιόνιο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στο Αιγαίο και στα ανατολικά της Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 25, στα δυτικά ηπειρωτικά από 12 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 26, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 17 έως 23 και στην Κρήτη από 17 έως 25.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή της Ρόδου, όπου θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης