Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 20 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 12 έως 19 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 18 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 17 έως 22 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως τους 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο βορειοδυτικό Αιγαίο και στις Κυκλάδες τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο βορειοανατολικό Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ο καιρός στην Αττική

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης