Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 27 βαθμούς), 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 35 βαθμούς), 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 31 βαθμούς), 19 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 17 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Βορειοδυτικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις και μετά το απόγευμα στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης