Ζέστη και τοπικές βροχές στα ορεινά ηπειρωτικά αναμένονται την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια αναμένεται σε όλη τη χώρα όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως όμβροι ή καταιγίδες θα σημειωθούν τις ίδιες ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 20 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 37, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 22 έως 32 και στην Κρήτη από 19 έως 35 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με ενίσχυση έως 2 μποφόρ από το πρωί έως το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης