Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και τη Θράκη, και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στον Έβρο θα σημειωθεί χιονόπτωση ή χιονόνερο ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 6 βαθμούς), 0 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -3 έως 9 βαθμούς), 6 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη 16/12 στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς 2-3 μποφόρ και στα ανατολικά έως 4 μποφόρ τις πρωινές ώρες, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 16/12. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης