Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, ενώ δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα ανατολικά και νότια τμήματα. Από τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της βορειοδυτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 36, στην Ήπειρο από 17 έως 36-37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 37-38, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 35-36 βαθμούς, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 19 έως 30 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 19 έως 33-34 βαθμούς, ενώ τοπικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37-38 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και κατά περιόδους ενισχυμένους βοριάδες. Δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στο νομό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33-34 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, και τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης