Πιθανότητα ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Στροφή των ανέμων σε νοτιάδες με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στα δυτικά, με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 27, στην Ήπειρο από 7 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26-27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που, τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ από αργά το βράδυ κατά τόπους θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη, Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης