Βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πιθανώς κατά τόπους ισχυρές προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και στην ανατολική Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στη δυτική Κρήτη. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα στα βόρεια για πρόσκαιρη βροχή. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές στα ανατολικά. Ανεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης