Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε για σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ, και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου στην πόλη και στους 30 βαθμούς στα βόρεια και στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης